Cases

Diversiteit siert. Daarom zijn we trots op de grote variatie aan opdrachtgevers die we tot onze klantenkring mogen rekenen. Ze bevinden zich ook nog eens in allerlei verschillende branches. Dat levert ons een grote verscheidenheid aan opdrachten op. Ontdek hier wat we voor ze deden:

Lees verder
Abdij O.L.V. van Koningshoeven

Online e-commerce platform Kloosterwinkelonline.nl

Abdij O.L.V. van Koningshoeven

Al meer dan 10 jaar ondersteunen wij Bierbrouwer La Trappe met divers ontwerpwerk zoals Bierkaarten, POS materiaal en de befaamde La Trappe Fietsroute. Hierdoor zijn we ook in contact gekomen met de personen achter de Abdij: Vader Abt en de broeders.

Lees verder

Wyt

Nieuwe huisstijl Wyt Shift Perspective. Create Change.

Wyt

In 2014 nam Jeroen van de Kerkhof ons mee op een onvergetelijk teambuilding avontuur naar Slovenië. Daar heeft het BE-Team elkaar beter leren kennen tijdens een het bouwen van een sneeuw iglo, bergwandelingen en andere ijzige avonturen.

Lees verder

Reynaers BV

De Reynaers Projectprijs

Reynaers BV

Reynaers Aluminium, toonaangevend voor hoogwaardige aluminium oplossingen, wil met haar afnemers en architecten duurzame gebouwen creëren en de markt inspireren. Daarom ontwikkelen we samen al 10 jaar De Reynaers Projectprijs. Een uniek podium voor architecten, aannemers en gevelbouwers om hun bouwwerken te presenteren.

Lees verder

tjecco®

Online applicatie voor visuele inspecties

tjecco®

Sinds 2018 heeft tjecco® ons gevraagd om te helpen bij het herontwikkelen van hun applicatie tjecco® Compliance. Met deze tool kun je grip houden op de bouwveiligheid van gebouwen tegen bijvoorbeeld brand, legionella, voedselveiligheid of andere veiligheidsaspecten. Denk aan ziekenhuizen, openbare zwembaden en kantoorgebouwen.

Lees verder

Gruijters Aluminium

Een nieuwe website en opvallende pandbelettering

Gruijters Aluminium

De samenwerking met dit innoverende bedrijf is er één waar we trots op zijn. Gruijters Aluminium B.V. is dagelijks bezig met het produceren en monteren van aluminium ramen, deuren, schuifpuien en vliesgevels op maat. 

Lees verder

Logistic Force

Een overtuigende wervingscampagne

Logistic Force

Logistic Force verbindt professionals en bedrijven binnen de transport, logistiek en productie. Ze zijn marktleider in uitzenden, opleiden en recruitment binnen deze sectoren. Logistic Force selecteert de beste kandidaten voor hun opdrachtgevers en neemt het hele wervingsproces uit handen.

Lees verder

Samen kijken wat wij voor jou kunnen betekenen op het gebied van digitaal maatwerk?

Neem contact op!