Gruijters Aluminium

De samenwerking met dit innoverende bedrijf is er één waar we trots op zijn. Gruijters Aluminium B.V. is dagelijks bezig met het produceren en monteren van aluminium ramen, deuren, schuifpuien en vliesgevels op maat. Ze verzorgen het gehele traject in eigen beheer: van opdracht tot oplevering.

Lees verder

Van design tot development

Al sinds 15 jaar zijn wij de vaste partner van Gruijters Aluminium als het gaat om designwerk en webontwikkeling. Dankzij onze langdurige en prettige samenwerking hebben we een goed begrip van de kracht van Gruijters Aluminium, hun onderscheidend vermogen, opdrachtgevers en hoe we het bedrijf het best kunnen profileren. Daarom kregen we de vraag om samen te werken aan een vernieuwde website, waarbij we zorgden voor een modern design en up-to-date inhoud. Ons doel was om een op maat gemaakt ontwerp te creëren dat overzichtelijk, gebruiksvriendelijk en functioneel is.

Onze eerste stap was het opzetten van wireframes, waarin we de informatiearchitectuur, content en navigatiefuncties hebben vastgelegd. Op deze manier hebben we ervoor gezorgd dat elke pagina logisch is opgebouwd en voldoet aan een goede User Experience (UI/UX) voor een optimale gebruiksvriendelijkheid. Vervolgens zijn we gestart met het ontwerpen van de visuele elementen, het integreren van het kleurenpalet en het vormgeven van de uitstraling van de website. Op deze manier hebben we ervoor gezorgd dat de kwaliteit van het bedrijf op elke pagina gewaarborgd is.

"BE-Interactive is een fijne partij om mee samen te werken. Ze bieden zeer snelle en professionele hulp, denken graag met je mee en geven veel aandacht aan hetgeen waar ze mee bezig zijn."

Demi Gruijters - Gruijters Aluminium

Het juiste design op de juiste plek

De vernieuwde website weerspiegelt een moderne, toegankelijke en professionele uitstraling die kenmerkend is voor dit familiebedrijf. Dit hebben we gecombineerd met een snelle laadtijd, een overzichtelijke navigatie en opvallende knoppen, om de gebruiksvriendelijkheid van de website te optimaliseren.

Niet alleen de website kon een upgrade gebruiken. De nieuwe strakke uitstraling moest ook doorgetrokken worden om het bedrijfspand en terrein aan te kleden met opvallende gevelletters en een reclamezuil. Tegelijkertijd wilden we de uitstraling van het pand naar een hoger niveau tillen en zorgen voor een indrukwekkende en herkenbare visuele identiteit. Zo weten bezoekers en voorbijgangers Gruijters Aluminium goed te vinden.

Een mooi resultaat van een fijne samenwerking welke wij graag nog jaren voortzetten!

Samen kijken wat wij voor jou kunnen betekenen op het gebied van digitaal maatwerk?

Neem contact op!