Reynaers BV

Reynaers Aluminium, toonaangevend voor hoogwaardige aluminium oplossingen, wil met haar afnemers en architecten duurzame gebouwen creëren en de markt inspireren. Daarom ontwikkelen we samen al 10 jaar De Reynaers Projectprijs. Een uniek podium voor architecten, aannemers en gevelbouwers om hun bouwwerken te presenteren.

Lees verder

Via de speciale projectprijs website kunnen projecten aangemeld worden door deelnemers. Daarna worden er 10 genomineerden gekozen door een onafhankelijke jury en kunnen de bezoekers gaan stemmen op hun favoriete project. Daarvoor kunnen ze in de website bladeren door een prachtige catalogus van beelden en projectinformatie. Na het stemmen is er uiteraard een winnaar die zelf een leuke prijs ontvangt met steun aan een goed doel of initiatief om de architectuurwereld te ondersteunen.

De Reynaers Projectprijs, al meer dan 25 jaar de meest prestigieuze prijs voor bouwend Nederland.

De projectprijs wordt ondersteund met diverse online marketing activiteiten in de vorm van o.a. diverse banners op interne en externe sites alsook de banners voor de e-mailhandtekeningen van de Reynaers medewerkers en de genomineerde bedrijven.

Samen kijken wat wij voor jou kunnen betekenen op het gebied van digitaal maatwerk?

Neem contact op!