Wyt

In 2014 nam Jeroen van de Kerkhof ons mee op een onvergetelijk teambuilding avontuur naar Slovenië. Daar heeft het BE-Team elkaar beter leren kennen tijdens het bouwen van een sneeuw iglo, bergwandelingen en andere ijzige avonturen. Hier, op bijzondere locaties en tussen het personeel is Jeroen met WYT op zijn best. Het organiseren van bedrijfsreizen met teambuilding en speciale events met inhoud.

Lees verder

Na een aantal pittige corona jaren tijdens zijn we eind vorig jaar samen gestart met het een nieuwe kijken op Wyt als merk en hoe het in de markt staat. Aan de hand van een fijne samenwerking met Marieke van Dijk van Springidee is er een nieuwe brandstory gekomen en hebben we een prachtige nieuwe huisstijl ontwikkeld die als gegoten past bij het bedrijf waar Jeroen zijn passie tot uiting brengt. Wyt Shift Perspective. Create Change.

Iets moois ligt aan de horizon. Ga ervoor!

Naast de ontwikkeling van de nieuwe huisstijl zijn we verder gegaan met de verschillende uitingen voor programmaboekjes, presentatie en natuurlijk de website. Coming soon in augustus 2022!

Samen kijken wat wij voor jou kunnen betekenen op het gebied van digitaal maatwerk?

Neem contact op!